Kuvausehdot

1. Asiakas hyväksyy kuvausehdot varaamalla kuvauksen. Asiakas on etukäteen tutustunut kuvaajan kuvaustyyliin sekä kuvankäsittelytyyliin. Kuvia ei ole lupa jälkikäsitellä tai lisäillä filttereitä (esim. instagram ym.).

2. Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet ja kuvia ei ole lupa myydä eteenpäin.

3. Kuvauksen hinta sisältää matkakulut Hämeenlinnan alueella. Muualle lähdettäessä lisätään hintaan matkakulut 0,57€/km.

4. Valokuvista toimitetaan vesileimalliset maistiaiset 14 päivän sisällä kuvauksesta salasanasuojattuun nettigalleriaan. Valokuvista ei saa vielä käyttää eikä niistä saa ottaa kuvakaappauksia, ennen kuin lasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

5. Valmiit kuvat toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan, kuitenkin vasta sitten kun lasku kuvauspalveluista on kokonaisuudessaan maksettu.

6. Kuvat on ladattavissa nettigalleriasta 12 kk ajan. Tämän jälkeen galleria sulkeutuu. Kuvaaja säilyttää kuvia maksimissaan noin vuoden omassa säilössä.

7. Kuvaaja saa julkaista / käyttää kuvia portfoliossaan, somessa, markkinoinnissa ilman erillistä lupaa, ellei siitä toisin sovita. Jos julkaiset kuvia somessa, mainitsethan kuvaajan @idavirtarantaphotography (instagram) ja Ida Virtaranta Photography (Facebook).

8.

Kuvausaika siirretään sairastapauksissa. Kuvausmaksua/varausmaksua ei palauteta jos kuvaus peruutetaan ja lasku on ehtinyt jo lähteä asiakkaalle.