teidän muistojanne ikuistamassa...


Minä, Ida ! 32 vuotias Hämeenlinnalainen, alunperin Tampereelta kotoisin, kahden ihanan lapsen äiti sekä yhden miehen vaimo, kenen kanssa olenkin saanut elämääni jakaa jo 16 vuotta! Valokuvaamisen olen harrastusmielessä aloittanut 2018. Hyvin pian huomasin kuitenkin että valokuvaus antaa minulle terapeuttisesti hyvin paljon, ja halusin laajentaa harrastuksen sivutoimiseksi työksi. Sosiaalisten tilanteiden pelosta pitkään kärsineenä, uusien ihmisten tapaaminen ja tutustuminen ovat lievittäneet pelkoa paljon! Pyrin kuvaustunnelman luomaan hyvin rennoksi omalla iloisella ja huumorintajuisella olemuksellani, ja tästä olenkin saanut paljon palautetta, että sellaisistakin, ketkä eivät kameran edessä viihdy, olen onnistunut taltioimaan onnistuneita kuvia.


Minulle rakkaimpia asioita elämässäni on perhe sekä ystäväni. Tämän takia odotus-, perhe-, sekä lapsikuvaukset ovat hyvin lähellä sydäntäni. Perhekuvauksissa pyrinkin kuvaustilanteen muuttamaan leikkisäksi ja mahdollisimman rennoksi tilanteeksi. Pyrin vähemmän ottamaan ns. pönötyskuvia. Haluan että kuvissa näkyy lapsilla elämänriemua, ja perheiden keskinäistä yhteyttä tarinan muodossa.


Minun teille suunnittelema kuvaus on aina henkilökohtainen, teidän toiveitanne kunnioittaen ja minun kuvaustyylillä toteuttaen. Parasta mitä tästä saan, on teidän tunteet, fiiliksenne ja palautteet kun saatte valmiin gallerian nähtäväksenne. Teen tätä täydellä rakkaudella.


Toivottavasti nähdään kuvausten merkeissä!

Ida"Osasit hienosti ohjeistaa ja neuvoa tällaisiakin, jotka eivät ole tottuneet olemaan kuvattavana. Kiva oli myös, että oli kiireetön tunnelma. Ja ennen kaikkea kuvat olivat onnistuneita ja juuri sellaiset kun toivoimme"
-Perhekuvauksen asiakas