Hinnasto pitää sisällään newborn-, lapsi-, perhe-, pari-, Studio-, odotus & Boudoirkuvauksen.

Yritys- ym. tapahtumakuvausten hinnat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.


Varatessasi kuvauksen, laskutan sinulta kuvausmaksun 14 päivää ennen kuvausta. Kuvausmaksu pitää sisällään kuvauksen suunnittelun, kuvausinfon, esivalintagallerian sekä itse kuvauksen. Kuvausmaksu ei sisällä kuvapaketteja, vaan ne ostettavissa erikseen.


Kuvausmaksu 100€

Hinnat sisältävät alv 24%


Palaavat asiakkaat saavat minulta aina 10% alennuksen kuvapaketeista (ei koske hääkuvauksia tai muita tapahtumakuvauksia)

Hinnasto voimassa toistaiseksi.


Wonder


Paketti sisältää 10 kappaletta asiakkaan itse valitsemaa valokuvaa esivalintagalleriasta, jotka hiotaan tarkkaan loppuun valintojen jälkeen.

100 €

Moment


Paketti sisältää 15 kappaletta asiakkaan itse valitsemaa valokuvaa esivalintagalleriasta, jotka hiotaan tarkkaan loppuun valintojen jälkeen.

150 €

time

Paketti sisältää 20 kappaletta asiakkaan itse valitsemaa valokuvaa esivalintagalleriasta, jotka hiotaan tarkkaan loppuun valintojen jälkeen.


200€

stories


Paketti on dokumentaarinen kuvauspaketti. Dokumentaarinen kuvaus voi olla vauvakuvausta, parikuvausta, perhekuvausta tai vaikkapa henkilökuvausta. Kuvausaika dokumentaarisessa kuvauksessa on 1-2h, ja paketti sisältää kaikki käsitellyt kuvat.

289 €

forever

Hääkuvauksen hinta alkaen
1400 €


Ota yhteyttä

yksittäiset kuvat


Jos koet, että sinulle riittää vain yksi tai muutama kuva, voit halutessasi ostaa sen yksittäisenä kappaleena. Yhden kuvan hinta on tällöin

20€

Studio


Kuvaus studiossa suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvat ostettavissa yksittäiskappaleina ja yhden kuvan hinta on

20€

usein kysytyt kysymykset

kuvauksen maksaminen

Kuvauksen varatessanne, lähetän teille 14 vuorokautta ennen kuvausaikaa kuvausmaksun laskun. Kuvausmaksu tulee olla maksettuna viimeistään kuvauspäivänä. Kuvauksen jälkeen toimitan esivalintagallerian ja valintojen jälkeen toimitan loppulaskun, joka tulee olla maksettuna ennen kuin valmiit kuvat toimitetaan.

kuvien toimittaminen

Esivalintagalleria sekä valmiit kuvat toimitetaan salasanasuojatussa nettigalleriassa josta ne saa ladattua joko puhelimeen tai koneelle. Kuvat on ladattavissa galleriasta 1 vuoden ajan, jonka jälkeen galleria sulkeutuu.

kuvauksen kesto

Kuvaukseen käytetään juuri se aika minkä se vaatii. Pääsääntöisesti noin tunti riittää hyvin. Dokumentaarisessa kuvauksessa kuvauksen kesto on yleensä noin 1-2 tuntia.